Nanofinans

Eksempel: Nominell rente 11,9%, effektiv rente 13,07%, lånebeløp kr 225 000 med nedbetaling over 5 år, kostnad kr 77 369, totalt kr 302 369.

Lånebeløp

10000 - 600000 kr

Effektiv rente

Fra 5.16% - 26.23%

Max løpetid (forbrukslån 5år)

20 år

Minimum alder

18 år

Vår anmeldelse av Nano finans

Nano finans er en del av Sambla som er en av Norges største finans agenter. Nano Finans sender inn hele 23 søknader for deg, noe som gjør det lett for deg å velge det beste lånet. 

Nanofinans fremstår som en av de mest solide finansagentene i Norge, og tilbyr en tjeneste som gjør det enkelt for forbrukere å sammenligne lån blant 23 ulike långivere. 

Fordeler:

  1. Sammenligning av lån: Med bare én søknad kan du motta tilbud fra hele 23 långivere. Dette gir deg en unik mulighet til å finne det beste lånetilbudet uten å måtte søke hos hver enkelt långiver.
  2. Konkurranse: Långivere konkurrerer om deg som kunde, noe som kan føre til bedre rentebetingelser.
  3. Kostnadsfritt og uforpliktende: Du kan motta lånetilbud uten noen kostnad, og du står fritt til å avslå eller akseptere tilbudene.
  4. Sikkerhet: Nanofinans legger vekt på sikkerhet, og søknaden din behandles på en kryptert forbindelse.
  5. Kundeservice: Nanofinans virker opptatt av å hjelpe kundene sine med å finne det beste lånet.

Ulemper:

  1. Rentevariasjon: Den nominelle renten varierer fra 4,9% til 23,4%, og effektiv rente fra 5,16% til 26,23%. Dette er en bred variasjon, og det er viktig for forbrukere å være oppmerksomme på at de kan ende opp med en høy rente.
  2. Låneeksempel: Eksemplet som er gitt viser at et lån på 600 000 kr over 20 år kan koste totalt 1 583 687 kr, avhengig av renten. Dette illustrerer viktigheten av å få en gunstig rente.

Generelt:

Nanofinans gir en omfattende forklaring på hvordan lån fungerer, hva man bør tenke på når man låner penger, og hvordan man kan få de beste betingelsene. De gir også en grundig forklaring på hva APR (årlig prosentsats) er, noe som er viktig for forbrukere å forstå når de vurderer lån.

Konklusjon:

Nanofinans tilbyr en verdifull tjeneste for de som ønsker å sammenligne lån fra flere långivere samtidig. Med en brukervennlig prosess og fokus på kundeservice, fremstår de som en pålitelig finansagent. Imidlertid bør forbrukere alltid være oppmerksomme på rentebetingelsene og lese alle vilkår nøye før de aksepterer et lånetilbud.

Nyttig info om Nano Finans 

Kontakt informasjon:

+47 33 22 29 70
kundeservice@sambla.no